Tags Overzicht


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient

Gevonden voor Mirka

Surface

Ontdek de nieuwe mogelijkheden tijdens de Surface beurs van 4 t/m 6 oktober 2016 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Op stand 234 demonstreren wij het stofvrije schuursysteem van Mirka voor het schuren van hout, pleister, lak en solid surface. Wij verwelkomen u graag op onze stand. Meer informatie... Surface 2016 is met meer dan 175 exposanten uit binnen- en buitenland de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van oppervlaktebehandeling van materialen. Oppervlaktetechniek staat aan de basis van praktisch alle producten. De branche is volop in beweging, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, bionica, biobased grondstoffen, fotokatalyse, 3D-(metal)printing, milieubesparende technieken, precisietechniek, 'smart' coatings, (hybride) materialen, plasmatechniek, watergedragen middelen, hechtingstechniek en nanotechnologie. Er is heel veel mogelijk met oppervlaktetechniek, om producten te laten doen wat ze moeten doen, het toevoegen van extra functionaliteiten en om het product een fraai uiterlijk te geven. U zult er versteld van staan. Registreer u nu voor gratis toegang.

Auto​mechanika

Van 13 t/m 17 september 2016 treft u ons tijdens de Automechanika 2016 in Frankfurt Duitsland op de stands van Mirka, Sagola en Farécla.  Ook dit jaar zullen onze leveranciers diverse producten introduceren en heeft u de kans om demonstraties te bekijken. Bezoek de stands en wij vertellen u alles over de laatste ontwikkelingen zoals een update over de Mirka Deros schuurmachine, een nieuw Sagola spuitpistool en het Farecla G3 premium poetssysteem. Automechanika is 's werelds grootste vakbeurs voor de automotive industrie met innovaties en oplossingen op het gebied van onderdelen, systemen, tuning, bedrijfsuitrusting, carrosserie en lakwerk, car wash, IT & Management en de nieuwste auto-diensten. Gratis entreebewijs Voor een GRATIS entreebewijs kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger. U ontvangt dan een code waarmee u zich kunt registreren.  Wij verwelkomen u graag! Stand Mirka: C23 - Hall 11.1 Stand Sagola: D13 - Hall 11.1 Stand Farécla: C43 - Hall 11.1

SGA Gorinchem 2016

Van 8 t/m 10 november 2016 treft u ons weer op de Schilder, Glas en Afbouw vakdagen in Gorinchem. Op stand 101 presenteren wij, speciaal voor de schilder, diverse noviteiten van Mirka schuurmaterialen. Wij verwelkomen u graag op stand 101! Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.

Eenvoudig en ergonomisch schuren van wanden en plafonds met de Leros schuurmachine

Wanneer je muren en plafonds mooi strak wilt krijgen is een goede voorbereiding essentieel. Schuren is de beste oppervlaktevoorbereiding. Alleen zo krijg je oneffenheden en vlekken uit de bovenste laag. Ook bij stuckwerk en het wegwerken van naden tussen gipsplaten is schuren erg belangrijk. Het schuren van muren en plafonds is een zware klus. Een wand- en plafondschuurmachine is dan geen overbodige luxe.  Mirka LEROS elektrische wand- en plafondschuurmachine De Mirka LEROS is een elektrische wand- en plafondschuurmachine met koolborstelvrije motor. Dankzij het lichte gewicht van slechts 3.5 kg en de 180° draaibare flexibele schuurkop is deze schuurmachine zeer geschikt voor het langdurig schuren van muren en plafonds. Met de LEROS kun je vanuit één positie alle kanten op schuren zonder je in bochten te wringen. Dit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak en voorkomt overbelasting van armen en rug. Hiernaast heb je geen ladder meer nodig, waardoor je veiliger kunt werken. Dankzij de 5 mm ronddraaiende beweging van de steunschijf reageert de LEROS nauwgezet op de bewegingen van de gebruiker. Het speciale ontwerp van de schuurkop en de 225 mm steunschijf maken het mogelijk om dicht bij hoeken en randen te schuren. Doordat het fixatiepunt van de schuurkop dicht bij het oppervlak zit schuurt de Mirka LEROS ook stabieler. Met de bijgeleverde draagzak kun je de machine eenvoudig en veilig meenemen.  LEROS winnaar van de Reddot Award 2018 De Reddot jury beoordeelt producten op innovatie, functionaliteit, gebruiksgemak, ergonomie, duurzaamheid en vormgeving. Het panel van experts kent dit internationaal erkende kwaliteitszegel alleen toe aan de beste en innovatieve producten.  Meer informatie over de Mirka Leros? Neem contact op met de specialisten van Imbema Rhiwa via +31 (0)88 - 130 67 75 of vul het contactformulier in.

Zes tips bij aanschaf van een stofzuiger om stofvrij te schuren

Door de campagne ‘Veilig Werken met Gevaarlijke Stoffen’ is er de laatste weken volop aandacht voor de risico’s en gevolgen van onveilig werken met gevaarlijke stoffen. Blootstelling aan deze stoffen moet zoveel mogelijk worden beperkt. Dit kan gerealiseerd worden door stofvrij gereedschap met plaatselijke afzuiging zoals een stofzuiger te gebruiken. Maar hoe kies je nu een goede schuurstofzuiger? Een schuurstofzuiger (industriële stofzuiger) heeft andere kenmerken dan een gewone stofzuiger. Wij geven je graag een aantal tips. Hoe kies je een goede schuurstofzuiger? Als eerste is het belangrijk om te kijken waar je de stofzuiger voor gaat gebruiken. Een gewone huishoudstofzuiger is niet geschikt voor gevaarlijke stoffen. Voor elke soort stof is een andere stofzuiger geschikt. Schuurstofzuigers zijn ingedeeld in 3 filterklassen op basis van de grenswaarden en het percentage tegengehouden deeltjes.  Hoe hoger de filterklasse van de stofzuiger hoe beter iemand tegen stof beschermd is. Een H-filter slaat alleen sneller dicht en moet eerder vervangen worden. Dit is te verminderen door een goede voorfilter te plaatsen. Bij de aankoop van een schuurstofzuiger zijn er naast de juiste filterklasse nog een aantal andere dingen belangrijk.  Bekijk de 6 tips bij aankoop van een stofzuiger. TNO classificatie stofvrij werken Om stofzuigers objectief te vergelijken heeft TNO een classificatie bedacht. TNO beoordeelt "stofvrije" gereedschappen en systemen op de emissie van schadelijke stoffen middels een TNO prestatietoets. Wanneer je stofvrij wil werken is het handig de verschillende gereedschappen en stofzuigers op de TNO site te bekijken. Meer informatie? Neem voor meer informatie contact op met de schuurspecialisten van Imbema Rhiwa via 088 - 130 67 75 of vul het contactformulier in. Zij helpen u graag bij het kiezen van de juiste schuurstofzuiger of een stofvrij schuursysteem. 

Prowood

U treft ons van zondag 18 t/m donderdag 22 oktober op de technologische houtvakbeurs Prowood in Gent. Op stand 2344 presenteren wij diverse noviteiten van Mirka schuurmaterialen. Wij verwelkomen u graag op onze stand!

SGA Hardenberg 2016

Van 11 t/m 13 oktober2016 treft u ons weer op de Schilder, Glas en Afbouw vakdagen in Hardenberg. Hier presenteren wij diverse noviteiten van Mirka schuurmaterialen. Deze beurs wordt samen met de bouwbeurs en de hout- en kunststofbeurs gehouden en kunt u dan dus ook gelijk bezoeken. Wij verwelkomen u graag op onze stand!

SGA Gorinchem 2018

Van 6 t/m 8 november 2018 staan wij weer op de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in de Evenementenhal Gorinchem. Hier demonstreren wij de nieuwste ontwikkelingen van onze leveranciers  voor de schildersbranche.  Bezoek onze stand en wij laten zien hoe u gezonder, veiliger en efficiënter kunt werken. Datum: 6 t/m 8 november 2017 Waar: evenementenhal Gorinchem Openingsuren: dinsdag, woensdag en donderdag van 15.00 tot 22.00 uur. Wij verwelkomen u graag op onze stand!

SGA Gorinchem 2017

Van 7 t/m 9 november 2017 staan wij op de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in de Evenementenhal Gorinchem op stand 102. Hier introduceren wij de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine voor de schildersbranche. De DEOS valkschuurmachine is genomineerd voor de SGA Innovation Award. Breng uw stem uit tijdens de beurs. De Mirka DEOS vlakschuurmachine is erg licht en compact waardoor deze zeer geschikt is voor het schuren van moeilijk bereikbare houten oppervlakken met beperkte bewegingsvrijheid. De schuurma¬≠chine heeft een laag trillingsniveau waardoor u een perfecte controle heeft om eenvoudig en snel tot een mooi schuurresultaat te komen. In combinatie met de beschermpad en de Abranet Ace schuurstroken bereikt u eenvoudig een stofvrij resultaat. Datum: 7 t/m 9 november 2017 Waar: standnummer 102 - evenementenhal Gorinchem Openingsuren: dinsdag, woensdag en donderdag van 15.00 tot 22.00 uur. Vraag voor GRATIS toegang een E-ticket aan. Wij verwelkomen u graag op onze stand!

Prowood 2018

U treft ons van zondag 21 t/m donderdag 25 oktober 2018 op de technologische houtvakbeurs Prowood in Gent. Hier demonstreren wij de nieuwste ontwikkelingen van onze leveranciers Mirka en Sundstrom.  Bezoek onze stand en wij laten zien hoe u gezonder, veiliger en efficiënter kunt werken. Openingsuren Prowood 2018 Zondag 21 oktober - 10.00 tot 18.00 uur Maandag 22 oktober - 12.00 tot 20.00 uur Dinsdag 23 oktober - 12.00 tot 20.00 uur Woensdag 24 oktober - 12.00 tot 20.00 uur Donderdag 25 oktober - 10.00 tot 18.00 uur Wij verwelkomen u graag op onze stand!

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?
Bekijk het projectenoverzicht.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie