Tags Overzicht


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient

Gevonden voor Schadeherstel en Auto-industrie

Autoprof Gorinchem 2017

Van 7 t/m 9 februari 2017 treft u ons weer op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Op stand 101 presenteren onze schuurspecialisten diverse noviteiten en bieden zij u graag een oplossing voor uw schuurprobleem. Wij verwelkomen u graag met een hapje en drankje op stand 101! Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.

SGA Vakdagen

Ontmoet vakgenoten en kom kennis op doen op onze stand tijdens de Schilder, Glas en Afbouw Vakdagen in de Evenementenhal Gorinchem. Dé vakbeurs voor de schilder, glasindustrie, afbouw en afwerking in de bouwwereld. Op stand 183 demonstreren wij van Mirka het 'stofvrije' schuursysteem en introduceren wij het Mirka glas polijstsysteem. Lees het complete nieuwsitem over onze beursdeelname. Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.

Surface

Ontdek de nieuwe mogelijkheden tijdens de Surface beurs van 4 t/m 6 oktober 2016 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Op stand 234 demonstreren wij het stofvrije schuursysteem van Mirka voor het schuren van hout, pleister, lak en solid surface. Wij verwelkomen u graag op onze stand. Meer informatie... Surface 2016 is met meer dan 175 exposanten uit binnen- en buitenland de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van oppervlaktebehandeling van materialen. Oppervlaktetechniek staat aan de basis van praktisch alle producten. De branche is volop in beweging, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, bionica, biobased grondstoffen, fotokatalyse, 3D-(metal)printing, milieubesparende technieken, precisietechniek, 'smart' coatings, (hybride) materialen, plasmatechniek, watergedragen middelen, hechtingstechniek en nanotechnologie. Er is heel veel mogelijk met oppervlaktetechniek, om producten te laten doen wat ze moeten doen, het toevoegen van extra functionaliteiten en om het product een fraai uiterlijk te geven. U zult er versteld van staan. Registreer u nu voor gratis toegang.

Auto​mechanika

Van 13 t/m 17 september 2016 treft u ons tijdens de Automechanika 2016 in Frankfurt Duitsland op de stands van Mirka, Sagola en Farécla.  Ook dit jaar zullen onze leveranciers diverse producten introduceren en heeft u de kans om demonstraties te bekijken. Bezoek de stands en wij vertellen u alles over de laatste ontwikkelingen zoals een update over de Mirka Deros schuurmachine, een nieuw Sagola spuitpistool en het Farecla G3 premium poetssysteem. Automechanika is 's werelds grootste vakbeurs voor de automotive industrie met innovaties en oplossingen op het gebied van onderdelen, systemen, tuning, bedrijfsuitrusting, carrosserie en lakwerk, car wash, IT & Management en de nieuwste auto-diensten. Gratis entreebewijs Voor een GRATIS entreebewijs kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger. U ontvangt dan een code waarmee u zich kunt registreren.  Wij verwelkomen u graag! Stand Mirka: C23 - Hall 11.1 Stand Sagola: D13 - Hall 11.1 Stand Farécla: C43 - Hall 11.1

Autoprof Gorinchem 2017

Van 7 t/m 9 februari 2017 treft u ons weer op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Op stand 101 presenteren onze schuurspecialisten diverse noviteiten en bieden zij u graag een oplossing voor uw schuurprobleem. Wij verwelkomen u graag met een hapje en drankje op stand 101! Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.

BouwBeurs 2017

Van 6 t/m 10 februari 2017 staat de Imbema Groep met de sector Bouw en Infra op de Bouwbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Bezoek ons op stand 8.C042 en ga in gesprek met onze productspecialisten. Zij vertellen graag wat Imbema en onze leveranciers allemaal voor u kunnen betekenen. Stofvrij werken In de bouw is het belangrijk dat er zo min mogelijk stof wordt geproduceerd. Fijnstof is namelijk schadelijk voor de gezondheid. Tijdens de bouwbeurs demonstreren wij van Mirka het 'stofvrije' schuursysteem, bestaande uit de stille en lichtgewicht Deros 650CV elektrische handpalm schuurmachine en de compacte Mirka stofzuiger 1025L. In combinatie met het schuurproduct Abranet bereikt u eenvoudig een stofvrij resultaat. Naast goede stofafzuiging is het dragen van een stofmasker ook erg belangrijk. Op onze stand presenteren wij adembescherming van de Zweedse fabrikant Sundström en leggen wij u graag uit waar u op moet letten. Wij verwelkomen u graag met een hapje en drankje op stand 8.C042.  Voor GRATIS toegang tot de Bouwbeurs kunt u een e-ticket aanvragen.

Bouw Compleet

Imbema Cleton en Imbema Rhiwa Schuurtechniek

SGA Gorinchem 2016

Van 8 t/m 10 november 2016 treft u ons weer op de Schilder, Glas en Afbouw vakdagen in Gorinchem. Op stand 101 presenteren wij, speciaal voor de schilder, diverse noviteiten van Mirka schuurmaterialen. Wij verwelkomen u graag op stand 101! Voor gratis toegang kunt u een e-ticket aanvragen.

Parket Ambachtsdagen

Op 25 en 26 september 2016 treft u ons op de Parket Ambachtsdagen van onze klant PPC in Wijk bij Duurstede. Een gratis tweedaags vakevenement voor alle professionals die parket-, laminaat- en PVC-vloeren verkopen of leggen. Maak kennis met nieuwe producten, technieken én mensen. Wat? Gratis vakevenement voor klanten Plinten & Profielen Centrale Wanneer? Zondag 25 september 10:00-17:00 uur + Maandag 26 september 09:00-17:00 uur Waar? PPC Wijk bij Duurstede: Weegmaat 3, 3961 NN Wijk bij Duurstede Bezoek onze stand en wij vertellen u alles over het stofvrij schuren met Mirka Abranet.

Accountmanager regio West

Kun jij met jouw technische kennis en je commerciële instelling onze (potentiële) klanten adviseren over onze schuurmachines en –producten? Beschik jij over sterke onderhandelingsvaardigheden en een representatieve houding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Imbema Rhiwa Schuurtechniek, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, is een afdeling van Imbema Rhiwa BV. De afdeling Schuurtechniek levert schuurproducten en systemen voor de autoschadeherstelbranche, de poetsmarkt, de hout- en kunststofindustrie, de jachtbouw en de schildersmarkt. Partners van Imbema Rhiwa Schuurtechniek zijn o.a. leveranciers Mirka, Farécla, Sundström en Sagola. Het team van de afdeling Schuurtechniek is op zoek naar versterking en wel in de functie: Accountmanager (m/v) Rayon: West Nederland Wat verwachten wij van jou? Als Accountmanager bij Imbema Rhiwa Schuurtechniek ben je verantwoordelijk voor je eigen rayon in het westen van Nederland, de provincies Noord-Holland en Zuid-Holland . Binnen dit rayon adviseer je de bestaande klanten en benader je potentiële klanten over onze hoogwaardige schuur-machines en –producten. Sterke onderhandelings- en adviesvaardigheden zijn dan ook vereist! Maar je bent niet alleen een goede verkoper; je begrijp de klant en speelt in op de wensen en ideeën. Oplossings- en klantgericht denken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent representatief en in staat om demonstraties te verzorgen (bijvoorbeeld op beurzen). Ook het opstellen van offertes en het analyseren van klant- en verkoopgegevens hoort tot je takenpakket. Herken jij je in het volgende profiel? Opleidingsniveau: MBO+, bij voorkeur in de richting van commercie/techniek Minstens drie jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie Commerciële ervaring en kennis van technische producten zijn kenbaar op je cv Affiniteit met CRM-systemen is een pre Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal In bezit van rijbewijs B Wat biedt Imbema Rhiwa B.V. jou? Imbema Rhiwa B.V. biedt jou een uitdagende functie, waarin je je taken op zelfstandige wijze uit kunt voeren. Hierbij hoort uiteraard een passend salaris, een goede bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor de uitvoering van je functie ontvang je onder andere een auto van de zaak, een laptop/iPad en een mobiele telefoon. En niet geheel onbelangrijk: wij stimuleren ontwikkeling en opleidingen graag! Solliciteren? Denk jij de juiste kandidaat te zijn voor deze vacature? Ga naar het online ollicitatieformulier en stuur ons je CV & motivatie toe!

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?
Bekijk het projectenoverzicht.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie