Tags Overzicht


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient

Gevonden voor Snel

Eenvoudig een perfect schuurresultaat met het OSP systeem van Mirka

Mirka's Optimized Surface Preparation System is een stap-voor-stap schuursysteem waarmee u snel en eenvoudig een perfect eindresultaat bereikt. Het systeem is uniek dankzij de perfecte combinatie van innovatieve schuurmaterialen en machines. Het systeem is zo uniek dat het op dit moment met geen enkel ander systeem kan worden vergeleken. In de loop der jaren is het "Net" schuren steeds meer een trend geworden. Het voordeel van "Net" schuren is dat het naast een perfect schuurresultaat ook nog eens een optimale stofafzuiging heeft. Een verdere ontwikkeling van dit "Net" schuren heeft geleid tot het OSP Systeem waarbij de schuurstappen zijn geminimaliseerd.  In combinatie met de bijbehorende machines zorgt dit voor een snel en efficiënt schuurproces waarbij geen fouten meer kunnen worden gemaakt in het proces zelf, omdat de schuurstappen eenvoudig van 1 t/m 4 zijn genummerd. Deze ontwikkeling zorgt voor een perfect schuurresultaat en door de efficiency zorgt het ook nog eens voor een besparing in tijd tot wel 20% t.o.v de huidige schuursystemen. Wilt u ook tijd besparen? Neem dan contact met ons op via 0180 - 33 12 00. Wij geven graag een demonstratie! Bekijk ook  Mirka OSP System folder.

Snel en efficiënt op elke gewenste plek een complete auto polijsten met de Milwaukee accu polijstmachine

De Milwaukee 150 mm draadloze 8 standen accu polijstmachine van Imbema Rhiwa Schuurtechniek is krachtig genoeg om snoer- of luchtgereedschap te vervangen. U kunt dus op elke gewenste plek draadloos werken zonder op zoek te moeten naar een stopcontact of compressor. Snoerloos met krachtige accu De Milwaukee snoerloze polijstmachines heeft geen in de weg zittende kabels die het bewerkte oppervlak beschadigen. U kunt vrij om de auto of boot heenlopen zonder in uw bewegingsvrijheid beperkt te worden. De REDLITHIUM-ION™ accu zorgt ervoor dat de machine altijd klaar is voor gebruik. Met een volle accu polijst u met gemak een volledige auto. Hierdoor bent u in staat om zeer snel en efficiënt te werken. Waarmee u niet alleen tijd, maar ook geld bespaart! Complete set in luxe koffer Het is een krachtige 150 mm polijstmachine waarop u eenvoudig zowel een 150 mm als 180 mm poetsvacht monteert. Dankzij de 8 standen toerental regeling is de machine voor iedere klus te gebruiken! De op 3 posities verstelbare handgreep zorgt voor een verbeterde controle over de machine en extra stabiliteit. Wanneer u verticaal met de machine werkt zorgt het met rubber beklede tandwielhuis voor meer comfort. De 150 mm Milwaukee accu polijstmachine zit in een luxe koffer met 2 accu's, snellader, steunpad, lamswollen pad, gele wafel pad en Polarshine 10 polijstmateriaal. Hierdoor is deze machine overal mee naartoe te nemen en heeft u direct alles bij de hand. Polarshine 10 Mirka Polarshine 10 is een uniek 1-staps poetssysteem. Dit product op waterbasis geeft onmiddellijk het gewenste resultaat en voorkomt opvulling van de kras. Het is zelfs mogelijk om een schuurkras van P1500 permanent te verwijderen. Hiernaast zorgt de Polarshine 10 direct voor een perfecte eindfinish. In combinatie met de lamswollen en gewafelde foampad kunt heel eenvoudig en snel polijsten. Het belangrijkste pluspunt van het systeem is dat het resultaat blijvend is. Naast de Milwaukee 150 mm polijstmachine hebben wij ook een 77 mm voor u beschikbaar. De 77 mm heeft een extra stand waardoor u met deze machine ook roterend kunt schuren. Meer informatie over de Milwaukee polijstmachine? Bekijk de Milwaukee leaflet of neem contact op met onze schuurspecialisten via +31 (0)88 130 67 75 of het contactformulier in.

Expertreview; "De Sagola 4600 Xtreme is een geweldig spuitpistool"

Het nieuwe 4600 spuitpistool van Sagola is klein, licht van gewicht en ligt lekker in de hand. De gelijkmatige verneveling met minimale overspray zorgt voor een snel en uniform eindresultaat. Met dit model verwerkt u de nieuwste lakken van de belangrijkste verfmerken eenvoudig zonder dat het pistool verstopt. Review van een spuitpistolen expert The 'Gunman' schrijft reviews over de nieuwste spuitpistolen en is zeer enthousiast over de Sagola 4600 Xtreme; "De Sagola 4600 Xtreme is een geweldig spuitpistool". Bekijk de video review: Lees het complete review op de website van the gunman. De 7 belangrijkste verbeteringen van het 4600 spuitpistool RVS nozzle (spuittip) Voor een goede verfverdeling, uniforme afwerking en gelijkmatig spuitpatroon. Aluminium luchtkap met grote luchtgaten Zorgt dat de verf niet verstopt waardoor het spuitpistool geschikt is voor het verwerken van HS en watergedragen lakken. Luchtverdeelsysteem Zorgt voor een gelijkmatige verneveling en minder overspray waardoor er minder verf verloren gaat. Dit bespaart kosten en is milieuvriendelijker. Rond en vlakstraalregelaar Hiermee stelt u het soort oppervlak dat u gaat spuiten in. Voor kleine toepassingen en hoeken kiest u de ronde straal en voor grote oppervlakken de vlakke straal. De horizontale straal gebruikt u voor het spuiten van links naar rechts en de verticale straal voor het spuiten van boven naar onder. Vernieuwde materiaalregelaar met rvs huis Hiermee bepaalt u de gewenste verfopbrengst en spuitbreedte. Hoe verder u de naald open zet, hoe meer verf er uit komt. Soft flow naaldvering  Zorgt ervoor dat de nozzle soepel opent en sluit en niet vast blijft zitten. Kleurcodes Ideaal om spuitpistolen uit elkaar te houden.  Onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen Het Sagola 4600 spuitpistool is gemaakt van geanodiseerd aluminium zonder rubbers en pakkingen waardoor het zeer onderhoudsvrij  is. De aluminium luchtkap met grote luchtgaten zorgt ervoor dat het spuitpistool niet snel verstopt en eenvoudig is schoon te maken. Gratis Colad Snap Lid System Wanneer u nu een Sagola 4600 Extreme spuitpistool koopt krijgt u er een gratis Colad Snap Lid System bij. Een uniek systeem voor het aanbrengen van alle soorten lak waarbij u de mengbeker ook als bovenbeker gebruikt. Hiermee bespaart u tijd, geld en moeite! Meer informatie? Bekijk voor meer informatie de Sagola 4600 Xtreme spuitpistool leaflet of neem contact op met de specialisten van Imbema Rhiwa via +31 (0)88 - 130 67 75 of vul het contactformulier in. Zij komen het nieuwe Sagola 4300 Xtreme spuitpistool graag bij u demonstreren!

Limited Edition: Sagola 4600 Scrambler

Heeft u het nieuwste finishing 4600 Extreme spuitpistool van Sagola al geprobeerd? Dit lichte spuitpistool met mooi spuitbeeld is nu verkrijgbaar in een Limited Edition; de Sagola 4600 Scrambler. Een uniek vintage ontwerp met met off road prestaties.  De Sagola 4600 Extreme geeft een gelijkmatige verneveling met minimale overspray. Hierdoor bereikt u snel een uniform eindresultaat met minimale verspilling van materiaal. De aluminium luchtkap met grote luchtgaten voorkomt verstopping waardoor u de nieuwste lakken van de belangrijkste verfmerken eenvoudig verwerkt. Het Sagola 4600 spuitpistool is gemaakt van geanodiseerd aluminium zonder afdichtingsringen waardoor het zeer onderhoudsvrij  is.  Video review spuitpistolen expert De 4600 extreme wordt door spuitpistolen expert 'The Gunman' omgeschreven als als een geweldig spuitpistool. Bekijk zijn video review. Probeer de 4600 Extreme zelf uit Bezoek ons tijdens de Autotechnica in hal 6 op stand B03 en probeer de Sagola spuitpistolen zelf uit. Meer informatie? Bekijk voor meer informatie de Sagola 4600 Xtreme pagina of neem contact op met de specialisten van Imbema Rhiwa via +31 (0)88 - 130 67 75 of vul het contactformulier in.

Machineservice: simpel, snel en doeltreffend!

Wanneer uw machine niet meer naar behoren functioneert kunt u deze ter reparatie bij ons aanbieden via onze machineservice. Deze machineservice treft u op onze homepage. Hoe werkt het? Op de homepage treft u onze machineservice. Hier dient u het formulier dat op u van toepassing is, in te vullen en te verzenden. U ontvangt van ons een bevestigingsmail, welke u op het pakket met de machine plakt. Een transporteur komt het pakket binnen 48 uur bij u ophalen. De reparatie en het terugbrengen van de machine zal tussen de 7 en 10 werkdagen duren. Indien hierdoor uw productie stagneert, is het mogelijk een tijdelijke machine aan te vragen. Bekijk het machineserviceformulier. Vragen? Neem contact met ons op via: +31(0)180 - 33 12 00 of sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl.    

Mirka Deros schuurmachine; de Lexus onder de excenters!

De Mirka Deros elektrische schuurmachine, oftewel Direct Electric Random Orbital Sander, is in het vakblad Klusvisie opgenomen in een overzicht van beste testmachines 2013. "De Mirka Deros is de stilste en vooral lichtste excentrische schuurmachine die je kunt kopen. De machine schuurt fantastisch". Lees de complete tekst in Klusvisie. Mirka introduceerde als eerste in de markt een elektrische schuurmachine zonder koolborstels, de Ceros. Deze werd iin combinatie met een transformator gevoed van 220 volt naar 22 volt. De Mirka Deros schuurmachine daarentegen is direct op het netstroom aan te sluiten. Elektrisch schuren heeft diverse voordelen ten opzichte van perslucht: - Geluidsniveau (60dB / 82dB) - Kostenbesparend - Geen koude lucht langs de hand - Mobiel (niet overal perslucht aanwezig) - Trillingsvrij (White Tip Finger Effect) - Krachtig De Deros elektrische schuurmachine is traploos in 7 niveaus te regelen door de lepel boven de palm of door de tip toetsen onder de lepel. Tevens een unieke eigenschap is dat de steunzool van de machine is te verwisselen is van 150 mm naar 125 mm zonder dat de machine een onbalans of vibratie krijgt. Weer een Mirka product “From start to Finish”. Wilt u kennismaken met deze Lexus onder de excenters? Vraag dan vrijblijvend een demonstratie aan via sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl en laat u verrassen! Bekijk ook de Deros elektrische schuurmachine pagina.  

Wij pakken ze in!

Ook tijdens het WK doen wij er alles aan om uw bestellingen op tijd en schadevrij  bij u te krijgen! 

Nieuw: spuitapparatuur van Sagola!

Sinds kort leveren wij, naast schuurmiddelen, poets- en polijstmiddelen, veiligheidskoppelingen en chemische producten, ook spuitapparatuur van Sagola. Vanwege het feit dat wij ons programma graag uitbreiden met producten die passen in de behoefte die er bij onze klanten bestaat, is er de laatste tijd gezocht naar uitbreiding van het assortiment. Na een periode van uitgebreid testen van de materialen is besloten om de spuitapparatuur van Sagola toe te voegen aan het verkoopprogramma. Deze Spaanse leverancier heeft al 55 jaar ervaring als producent van spuitpistolen en spuitapparatuur in Spanje en Zuid Amerika. Met Sagola hebben wij een nieuwe lijn hoogwaardige producten aan ons productprogramma toegevoegd.  Sagola 3300 Pro Gravity:  Perfecte verneveling met een minimale overspray! Met het nieuwe model 3300 Pro Gravity neemt Sagola de leiding in het topsegment van primer spuitpistolen voor de autoschadeherstel. Het Sagola 3300 Pro Gravity spuitpistool geeft een perfecte verneveling met minimale overspray, waardoor u tijd bespaart op het plakken van tape en het te schuren oppervlak. Met een licht aluminium body is het 3300 Pro Gravity spuitpistool een kwalitatief hoogwaardig product met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Meer informatie? Onze specialist komt graag bij u langs voor een demonstratie! Neem contact met ons op via 0180 - 33 12 00 of stuur een e-mail naar: sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl.

Farécla poetsproducten in FOCWA promotiefilm

Focwa heeft een nieuwe promotiefilm gemaakt, waarin op professionele wijze te zien is hoe zorgvuldig Focwa autopoetsbedrijven te werk gaan. In deze film worden ook onze Farécla poetsproducten gebruikt. De vele behandelingen waarvoor consumenten terecht kunnen bij het Focwa Autopoetsbedrijf passeren de revue. Consumenten zijn er na het zien van de film van overtuigd dat autopoetsen een vak is waar veel bij komt kijken. Het juiste gebruik van middelen en werkwijzen zorgen ervoor dat de consument bij het Focwa Autopoetsbedrijf verzekerd is van een perfect en duurzaam resultaat.   Deze autopoetsbedrijven maken veelal gebruik van onze Farécla autoreinigings- en polijstmiddelen. Meer informatie over onze Farécla producten? Neem contact met ons op via 0180 - 33 12 00 of stuur een e-mail naar: sales.schuurtechniek@imbemarhiwa.nl. Wij helpen u graag verder!

Efficiënter werken met de Mirka schuurtrolley

Vaak kiezen schadeherstellers voor centrale stofafzuiging, omdat dit makkelijk is. Het is echter wel een dure oplossing, omdat de zware stofzuiger meestal maar voor één persoon staat te draaien. Een mobiele stofzuiger, met een automatisch start en stopsysteem, vraagt veel minder energie. U kunt hiermee tot duizenden euro's besparen! Om efficiënter met een mobiele stofzuiger te kunnen werken, introduceerde Mirka afgelopen zomer een schuurtrolley. Het grote voordeel is dat de trolley compact en wendbaar is. Op de schuurkar past een mobiele stofzuiger, waarmee 2 personen kunnen schuren. Ook is er plek voor 3 machines, welke nodig zijn om tot een perfect schuurresultaat te komen. Hiernaast heeft de trolley een afsluitbare voorraadkast. Autoschade Steketee uit Yerseke was al langere tijd opzoek naar een goede oplossing voor het werken met mobiele stofzuigers. Bij de introductie van de Mirka schuurtrolley waren ze zo enthousiast, dat ze direct 3 exemplaren hebben besteld. "De trolley voldoet precies aan onze eisen", aldus Kees Luteijn van Autoschade Steketee! Wilt u ook efficiënter werken? Neem contact op met onze binnendienst via 0180 - 33 12 00.

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?
Bekijk het projectenoverzicht.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie